Veelgestelde vragen

We doen ons best u zo volledig mogelijk te informeren over de trainingen, workshops en opleidingen die we bij TD Education aanbieden. Heeft u desondanks nog vragen over onze diensten of die van een van onze vendors, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Hieronder helpen we u alvast op weg met antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.

Op het moment dat u zich inschrijft voor een training of andere opleiding van TD Education, ontvangt u een bevestigingsmail met alle benodigde informatie van de desbetreffende training op het emailadres dat u hebt ingevuld op het inschrijfformulier. Als u die email niet heeft ontvangen, controleer dan even of u al uw gegevens correct hebt ingevuld. Zijn uw gegevens correct, maar heeft u desondanks geen bevestigingsmail ontvangen? Neem dan contact met ons door het contactformulier in te vullen. 

Persoonlijk en deskundig opleidingsadvies is een belangrijk speerpunt binnen TD Education. Als u naar de trainingspagina gaat, vindt u onderaan de pagina een uitgebreid adviesformulier. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in, dan neemt onze opleidingsdeskundige zo spoedig mogelijk contact met u op!

Afmelden voor een training is heel eenvoudig. In de bevestigingsmail die u van ons heeft ontvangen na uw inschrijving, staat een link via welke u uw afwezigheid kenbaar kunt maken. Met één klik bent u afgemeld voor de training. 

Voor een compleet overzicht van alle trainingen binnen TD Education, verwijzen we u naar de overzichtspagina. Staat de training er niet meer tussen? Houdt u dan de website van TD Education goed in de gaten en meldt u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Normaal gesproken ontvangt u het cursusmateriaal 5 werkdagen voor de training begint van de Program Manager binnen Tech Data die de training heeft toegevoegd. Is die termijn verstreken? Neem dan contact met ons op via tdeducation@techdata.nl.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Om didactische redenen wordt door Tech Data per cursus een maximum en een minimum gesteld aan het aantal deelnemers. Bovendien wil TD Education kwaliteit kunnen blijven garanderen, waardoor het aangegeven maximum aantal deelnemers ook echt het maximum aantal deelnemers is.

Modellen, technieken, instrumenten en cursusmaterialen, waaronder ook software, die zijn gebruikt voor de uitvoering van de opdracht en in de training of opleiding zijn opgenomen, zijn en blijven eigendom van Tech Data. Openbaarmaking kan derhalve alleen geschieden na verkregen schriftelijke toestemming van Tech Data. Wij verzoeken u dus om contact met ons op te nemen via tdeducation@techdata.nl.

In principe zorgt TD Education bij trainingen die twee dagdelen (ochtend en middag) bestrijken altijd voor een uitgebreid lunchbuffet. Om helemaal zeker van uw zaak te zijn, vragen wij u het trainingsprogramma te raadplegen op de overzichtspagina