VMware Winter Update

 • Datum:
  • 28-11-2019: 13:00 - 20:00
 • Capaciteit: 100 personen
 • Prijs: Gratis
 • Plaatsen vrij: 49 personen
 • Min. aantal deelnemers: 75 personen
 • Event taal: Nederlands
 • Certificaat: Nee

Omschrijving

Het einde van het jaar nadert snel. Nog even snel die laatste offertes en orders binnenhalen en dan voorbereiden op het nieuwe jaar. VMware en Tech Data willen u hier zo goed mogelijk op voorbereiden.

Graag nodigen VMware en Tech Data u uit voor de VMware Winter Update!

Op donderdag 28 november heten wij u van harte welkom op bij InnStyle in Maarssen.

Daar brengen wij u in vier sessies van drie kwartier weer geheel op de hoogte van de oplossingen die VMware op dit moment biedt en in de nabije toekomst zal gaan bieden.
Behalve servervirtualisatie is tegenwoordig ook storage- en netwerkvirtualisatie en de beveiliging hieromtrent de gewoonste zaak van de wereld. Tevens wordt een steeds hogere beschikbaarheid verwacht waardoor een perfecte setup en continue monitoring van levensbelang is. Tijdelijk of permanent uitbreiden of uitwijken naar één of meerdere clouds zorgt voor flexibiliteit en zekerheid die uw veeleisende business ten goede komt. Uiteraard zullen we uw eindgebruikers niet vergeten want zij bepalen uiteindelijk het succes van uw omgeving.

Deze middag zit vol met informatie rondom de VMworld Europe begin november en wordt afgesloten met een netwerk borrel en gezellig buffet.

Sessies:

VMware Visie & SDDC Update – Rob Groenhuis, Partner Solutions Engineer

VMware Netherlands De software-defined data center (SDDC) architectuur maakt een stabiele en volledig geautomatiseerde infrastructuur mogelijk voor elke applicatie, op elke hardware, nu en in de komende jaren. Naast de laatste ontwikkelingen op vSphere zullen ook onder meer vSAN en vRealize Operations aan bod komen. Tevens nemen we u mee naar de toekomst waarin op maat gemaakt cloud-applicaties een steeds belangrijke rol zullen gaan spelen.

Standardization, Hybrid & Multi-Cloud – Viktor van den Berg, Solutions Engineer

VMware Netherlands Steeds meer organisaties maken als onderdeel van hun digitale transformatie gebruik van gestandaardiseerde cloud technologie om snel te kunnen inspelen op veranderingen in de markt. De uitdaging hierbij is het maximaal kunnen uitnutten van innovaties in de cloud en deze integreren in het bestaande applicatielandschap. Tijdens deze sessie over VMware Cloud Foundation (VCF) en VMware Cloud on Amazon Web Services (VMC-on-AWS) leert u wat het platform u kan bieden. We leggen u uit hoe VMC-on-AWS zich verhoudt tot het on-premises datacenter als ook publieke cloud platformen als (native) Amazon Web Services, Google Cloud Platform en Microsoft Azure, en welke unieke mogelijkheden VMC-on-AWS u biedt.

Modern Networking & Security – Mathijs van der Maas, Specialist Solutions Engineer

VMware Netherlands Het Virtual Cloud Network zorgt ervoor dat alles in de huidige wereld op een veilige en efficiente manier met elkaar gekoppeld kan worden. Denk hierbij vooral aan verschillende cloud-technologieën en steeds strakker wordende wettelijke regels rondom privacy en security. Naast dynamische netwerken, microsegmentatie en SD-WAN is VMware’s portfolio recentelijk behoorlijk uitgebreid met bijvoorbeeld intelligente web-applicatie firewalls, endpoint protectie, intrusion preventie- en detectiesystemen en geïntegreerde bescherming tegen virussen en malware.

End User Computing Update – Sander Noordijk, Specialist Solutions Engineer

VMware Netherlands Ons Intelligence-driven Digital Workspace Platform levert op eenvoudige wijze een veilige eindgebruikersomgeving waarin iedere applicatie op ieder apparaat aangeboden kan worden. Toegangscontrole en applicatie- en endpointmanagement worden vanuit een enkelvoudige console mogelijk gemaakt. De compleet geïntegreerde oplossing is on-premise en als hoog beschikbare cloud-dienst leverbaar. Er is veel ontwikkeling in dit sterk groeiende segment binnen VMware. Zo helpt onze nieuwe Virtual Assistent met behulp van kunstmatige intelligentie u om nieuwe medewerkers binnen uw organisatie snel en eenvoudig te onboarden. Met Project VXR is er meer integratie met Virtual- en Augmented Reality. Onder andere Endpointbeveiliging met Carbon Black, optimale load-balancing met AVI Networks en machine learning in de nachtelijke uren met Bitfusion maken onze propositie nog veiliger, efficienter en completer.

Agenda

 • 13:00 uur Inloop met koffie en thee
 • 13:30 uur Welkom
 • 13:45 uur VMware Visie & SDDC Update door Rob Groenhuis, Partner Solutions Engineer VMware Netherlands
 • 14:30 uur Standardization, Hybrid & Multi-Cloud door Viktor van den Berg, Solutions Engineer VMware Netherlands
 • 15:15 uur Pauze
 • 15:45 uur Modern Networking & Security door Mathijs van der Maas, Specialist Solutions Engineer VMware Netherlands
 • 16:30 uur End User Computing Update door Sander Noordijk, Specialist Solutions Engineer VMware Netherlands
 • 17:15 uur Drinks & Diner
 • 20:00 uur Einde
Toevoegen in iCal agenda

InnStyle
Herenweg 55
3602 AN Maarssen

Hulp nodig?

Heeft u advies nodig bij de keuze voor een van onze opleidingen of trainingen? Of heeft u een andere vraag over onze trainingen, workshops of webinars? Klik dan hieronder voor een uitgebreid en deskundig advies van een van onze TD Education opleidingsadviseurs.

Meer informatie / advies

Inschrijven voor event

Wilt u deskundig opleidingsadvies?

Hoe werkt het?

Bent u van plan een training, workshop, webinar of seminar te volgen, maar weet u niet precies of deze aansluit bij uw carrière? Heeft u behoefte aan een vakkundig opleidingsadvies van onze opleidingsdeskundige? Of heeft u een andere vraag of opmerking? Vul dan hieronder het adviesformulier in. 

Wat krijgt u?

Een van onze deskundige opleidingsadviseurs binnen TD Education zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en u voorzien van:

 • Persoonlijk advies over de juiste trainingskeuze
 • Opleidingsinformatie passend bij uw loopbaan
 • Exclusieve tips van onze vakkundige vendors