Tech Data nodigt u uit voor ‘De Toekomst van het Onderwijs’

 • Datum:
  • 17-04-2019: 14:00 - 18:00
 • Capaciteit: 120 personen
 • Prijs: Gratis
 • Plaatsen vrij: 33 personen
 • Min. aantal deelnemers: 50 personen
 • Event taal: Nederlands
 • Certificaat: Nee

Omschrijving

Wij nodigen u graag uit voor het evenement ‘De Toekomst van het Onderwijs’ op woensdag 17 april in Utrecht. Op deze dag kijken we gezamenlijk vooruit naar de interessante ontwikkelingen in de educatie markt die op ons af komen. Schrijf u vandaag nog in, want alleen door goed inzicht in de toekomst kunt u de juiste besluiten nemen en tijdig inspelen op nieuwe vragen en behoeften van uw klanten.

Tech Data en educatie

Van hard- en software tot presentatiematerialen, accessoires en complete ‘digital classrooms’: Tech Data heeft het meest complete portfolio aan oplossingen om de onderwijsmarkt te helpen de volgende stap te zetten in digitale leerprogramma’s. Om onze educatie partners nog beter te kunnen ondersteunen, hebben wij een informatieprogramma ontwikkeld waar dit evenement een belangrijk onderdeel van uitmaakt.

Voor wie?

Doelgroep voor dit evenement zijn onze ICT-resellers met een focus op de educatiemarkt. Als Tech Data partner kunt u tevens eindklanten uit de onderwijsmarkt meenemen, met wie u samenwerkt om hun digitaliseringsvraagstukken op te lossen.

Inspirerende lezing: De Toekomst van het Onderwijs

Talloze banen gaan verdwijnen maar er komen ook veel nieuwe voor in de plaats. Veel kinderen en studenten leren nu voor banen die over 10 jaar niet meer zullen bestaan. Het onderwijs van de toekomst bepaalt hoe de wereld van morgen eruit ziet. De werknemer van de toekomst heeft nieuwe 21st century skills nodig en het onderwijs moet ze hierop voorbereiden. Het internet maakt leren overal mogelijk op nieuwe, unieke manieren. Robots staan voor de klas, we beleven de tijd van de Romeinen met virtual reality en we kunnen ‘peer-to-peer’ leren met studenten uit China.

Richard van Hooijdonk

Topspreker, trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk biedt inspirerende lezingen over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen. Ruim 420.000 mensen bezochten zijn inspiratiesessies in binnen- en buitenland. Richard is bekend van RTL, BNR, VARA/BNN en gastdocent aan Nyenrode en Erasmus universiteit.

Wat kunt u verder verwachten?

Naast de keynote zijn er break-out sessies waarin de platformleveranciers Microsoft Windows 10 en Google Chrome aan het woord komen, evenals de Tech Data expert op het gebied van leasing en huur. Verschillende leveranciers tonen hun producten, oplossingen en innovaties op de informatiemarkt.

Het volledige programma vindt u in de agenda onderaan deze pagina. 

Over de locatie

Het Anatomiegebouw maakt deel uit van het Veeartsenijterrein in Utrecht. Het Anatomiegebouw werd in 1921 gebouwd als belangrijk onderdeel van de opleiding Nederlandse Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Onze partners

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende Tech Data partners:

Agenda

 • 13:45 uur Vervoer vanaf Utrecht Centraal met (overdekte) sloep voor gasten die met het OV komen.
 • 14:00 uur Inloop met koffie, thee en wat lekkers
 • 14:30 uur Plenaire sessie met Richard Hooijdonk over de toekomst van het onderwijs
 • 15:30 uur Video rondom onderwijs met Tech Data
 • 15:45 uur Pauze
 • 16:00 uur Vervolg plenaire sessie met Google, Microsoft & Financial Solutions aan het woord
 • 16:45 uur Afsluiting met een luxe borrel & informatiemarkt
Toevoegen in iCal agenda

Anatomiegebouw
Bekkerstraat 141
3572 SG Utrecht

Hulp nodig?

Heeft u advies nodig bij de keuze voor een van onze opleidingen of trainingen? Of heeft u een andere vraag over onze trainingen, workshops of webinars? Klik dan hieronder voor een uitgebreid en deskundig advies van een van onze TD Education opleidingsadviseurs.

Meer informatie / advies

Spreker:

Richard van Hooijdonk

Inschrijven voor event

Wilt u deskundig opleidingsadvies?

Hoe werkt het?

Bent u van plan een training, workshop, webinar of seminar te volgen, maar weet u niet precies of deze aansluit bij uw carrière? Heeft u behoefte aan een vakkundig opleidingsadvies van onze opleidingsdeskundige? Of heeft u een andere vraag of opmerking? Vul dan hieronder het adviesformulier in. 

Wat krijgt u?

Een van onze deskundige opleidingsadviseurs binnen TD Education zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en u voorzien van:

 • Persoonlijk advies over de juiste trainingskeuze
 • Opleidingsinformatie passend bij uw loopbaan
 • Exclusieve tips van onze vakkundige vendors