Tech Data Dell EMC Partnerdag

 • Datum:
  • 18-04-2019: 12:30 - 19:30
 • Capaciteit: 100 personen
 • Prijs: Gratis
 • Plaatsen vrij: 63 personen
 • Min. aantal deelnemers: 10 personen
 • Event taal: Nederlands
 • Certificaat: Nee

Omschrijving

Reserveer nu 18 april 2019 in uw agenda voor de Tech Data Dell EMC Partnerdag voor Infrastructure, Storage & Servers én voor Client Solutions.

Wat staat er op de agenda?

Op deze dag praten we u bij over de strategie en ontwikkelingen van Dell EMC & Tech Data, evenals onze toekomstvisies. Er worden keynotes van inspirerende sprekers over Artificial Intelligence, Edge Computing en Internet of Things behandeld. Tevens zullen er lezingen gegeven worden door Microsoft en Finance Solutions van Tech Data.

Deze inspirerende dag sluiten we af met een borrel met luxe hapjes, zodat u niet met een lege maag naar huis hoeft.

Programma:

12.30 – 13.30 uur: Ontvangst met lunch

13.30 – 14.00 uur: Strategische visie Tech Data – Patrick Steenssens – Regional Vice President Benelux

14.00 – 14.45 uur: Zakelijk succes door klantbeleving – Jan van ‘t Klooster,  Customer Engagement Advisor, Dell EMC

Waarom grijp ik instinctief naar een mobiele customer journey app om een hotel te boeken? Hoe gaat de Hellogbye app de reisbranche disrupten? Waarom zijn mijn zoons ogen eigenlijk zo gefixeerd op Fortnite? En hoe hebben de makers van dat spel een ‘geldbrug’ weten te bouwen naar mijn portemonnee?  Hoe krijg ik aandacht in een wereld waar aandacht schaarser en gefragmenteerder wordt? Welke rol kan je spelen in dit strijdperk als technology partner? Welke sabotagemechanismes bij Dell EMC zijn we in al die jaren tegengekomen en hoe gaan we relevant blijven?

14.45 – 15.15 uur: Pauze

15.15 – 15.45 uur: De mogelijkheden van Financieringsoplossingen via Finance Solutions – Wesley Heil, Tech Data

Tech Data Finance Solutions presenteert een heldere uiteenzetting hoe de klant door middel van financieringsoplossingen de gehele investering kan betalen.
ICT budgetten zijn meerderjarig, door financieringsoplossingen vroegtijdig ten tijde van het offerte traject toe te voegen rekenen financiele/verkoop modellen tot de gewenste modulaire investering. U bent na deze sessie in staat om met ondersteuning van Finance Solutions bij Tech Data u verkoop en services toe te voegen naar de klant.

15.45 – 16.15 uur: Keynote Microsoft

16.15 – 17.00 uur: Looking to our future through the lens of artificial intelligence – Jarno Duursma – Trendwatcher

Kunstmatig intelligente systemen worden snel slimmer. Ze nemen steeds meer menselijke vaardigheden van ons over en geven ons tevens bovenmenselijke cognitieve capaciteiten. Hier gaan we als mens, bedrijf en samenleving enorm de zoete vruchten van plukken. En ook: hoe gebruiken bedrijven kunstmatige intelligentie? Wat werkt wel en niet? Welke taken neemt slimme software van ons over? En hoe moeten we omgaan en sturing geven aan de overduidelijke trend van autonome software en robots? Zijn er ook nadelen? Wat te denken van software systemen die steeds beter onze emoties begrijpen of die zelf geloofwaardige beelden en stemmen kunnen produceren?

17.00 – 19.30 uur: Borrel / activiteit / diner

19.30 uur: Einde

Schrijf u in en noteer de Partnerdag in uw agenda.

Graag tot op het Tech Data Dell EMC Partnerdag op 18 april!

Agenda

 • 12:30 uur Tech Data Dell EMC Partnerdag
Toevoegen in iCal agenda

InnStyle
Herenweg 55
3602 AN Maarssen

Hulp nodig?

Heeft u advies nodig bij de keuze voor een van onze opleidingen of trainingen? Of heeft u een andere vraag over onze trainingen, workshops of webinars? Klik dan hieronder voor een uitgebreid en deskundig advies van een van onze TD Education opleidingsadviseurs.

Meer informatie / advies

Inschrijven voor event

Wilt u deskundig opleidingsadvies?

Hoe werkt het?

Bent u van plan een training, workshop, webinar of seminar te volgen, maar weet u niet precies of deze aansluit bij uw carrière? Heeft u behoefte aan een vakkundig opleidingsadvies van onze opleidingsdeskundige? Of heeft u een andere vraag of opmerking? Vul dan hieronder het adviesformulier in. 

Wat krijgt u?

Een van onze deskundige opleidingsadviseurs binnen TD Education zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en u voorzien van:

 • Persoonlijk advies over de juiste trainingskeuze
 • Opleidingsinformatie passend bij uw loopbaan
 • Exclusieve tips van onze vakkundige vendors